Vi må være helt ærlige og indrømme det: Det var lidt koks i kulissen, da vi indspillede optaktsvideoen til HORESTA Årsdag 2022. Men vi fik rettet tingene til under indspilningen i Øksnehallen 😊, og derfor kan du nu høre vores formand, Jan Vinther Laursen, og vores nye direktion bestående af Pia E. Voss, Jeppe Møller-Herskind og Kristian Nørgaard præsentere programmet i videoen herunder.

Vi håber, at du synes, den er blive lige så sjov, som vi synes, det var at producere den.

Foreløbig nærmer vi os 500 deltagere til årsdag, mens vi har næsten udsolgt til aftenfesten.

Er du og dine kolleger i ledelsen endnu ikke tilmeldt, så skynd jer. Vi glæder os helt vildt til at præsentere dagens program for jer.

Her kan du sikre dig din plads til både årsdagen og aftenarrangementet.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Ny undersøgelse: Turisterne er vilde med Helsingør

Helsingør er en komplet destination, som turisterne rejser til for at opleve historien, den maritime atmosfære, kultur, natur og shopping. Det fremgår af den nye undersøgelse, som blev foretaget fra juli til september af Wonderful Copenhagen. Det er første gang nogensinde, der er lavet en turistundersøgelse i Helsingør for at få mere viden om, hvem der besøger byen.

Log ind