Foodexpo er messen, hvor restauranterhvervet mødes. HORESTA vil selvfølgelig være massivt til stede, og du kan møde os flere steder.
Vi skal blandt andet følge op på gårsdagens pragtpræstation af Danmark ved Bocuse d'Or Europe, når vi finder den næste danmarksmester i gastronomi. Vi skal også kåre landets dygtigste tjener og finde branchens bedste elever. Messen har flere end 550 udstillere, og forventer mange tusinde besøgende. Har man ikke sikret sig en billet, eller er man forhindret i at være i Herning, kan man dog også følge konkurrencerne hele dagen via livestream - mere information følger over weekenden på HORESTAs Facebook-side for konkurrencer, Gastrofighters.
HORESTAs Program på Foodexpo
Kig forbi HORESTAs stand
Vi står klar til en snak om, hvad der rør sig i din virksomhed. Og der er lækker kaffe til alle, der kigger forbi.
Her kan du også høre mere om Det Økologiske Spisemærke, Green Restaurant og Hospitality Career-projektet.
Alle dagene ved konkurrenceområde i Hal E, standnummer 4350
Årets Kok og Årets Tjener
Søndag dyster ni af landets skarpeste kokke og fem af de dygtigste tjenere ved de officielle danmarksmesterskaber.
Konkurrenceområde i Hal E
Efter præmieoverrækkelsen holder vi afterparty, hvor vi håber at se mange medlemmer.
Branchens elevkonkurrencer
Mandag skal vi finde landets bedste cater-, tjener-, kokke- og receptionistelever ved branchens konkurrencer.
Konkurrenceområde i Hal E
Hospitality Career deltager Elevdagen
Tre mentorer fra vores Hospitality Career-projekt holder foredrag for en masse skoleelever. Det bliver tre fortællinger om uddannelserne, branchen og dens muligheder.
Start den 28. marts 2022 kl. 10.00-12.30 i lokale M21 + M22 og en fælles tur i hallerne
Paneldebat om takeaway i turist- og serviceerhvervet
HORESTA tryktester derfor tre emballagevirksomheder: Abena, Duni, Greenway’s løsninger og debatterer hvilke løsninger, der kan bruges i fremtiden.
Den 28. marts 2022 kl. 14-14.30, Madværkstedets scene i Hal M.
Øvrige arrangementer
Seminar om madspild mandag d. 28. marts kl. 10.00-10.45 af eSmiley
Seminaret afholdes i Messecenter Herning, lokale M23.
Seminar om fødevaresikkerhed og madspild tirsdag den 29. marts kl. 10.00-10.45 af eSmiley
Vis os dit madspild, og vi viser dig, hvordan du kan bruge det kreativt i nye retter!
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025