Med tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond samt VEU-godtgørelse har I mulighed for at få lønkompensation, når I sender medarbejderne på efteruddannelse. I får op til 205 kr. pr. time medarbejderne er på kursus – 120,68 kr. i VEU-godtgørelse og op til 85 kr. fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond. Det gælder for alle medarbejdere på overenskomst mellem HORESTA og 3F Privat Service, Hotel og Restauration, som har været ansat i seks måneder.

Som virksomhed kan I nemt få et overblik over de efteruddannelsesmuligheder, der er for medarbejderne i Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond på pension.dk/virksomhed/uddannelse Her kan I se, hvad der gives tilskud til og dermed planlægge efteruddannelsen, så virksomheden er sikker på at modtage alle økonomiske tilskud.

I kan som virksomhed få tilskud til alle AMU-kurser, forberedende voksenundervisning i matematik, læsning, digitale færdigheder og engelsk samt ordblindekurser.

Det er nemt at få tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond. Sender I fx medarbejderne på AMU-kurser oprettes ansøgningerne til fonden automatisk, og I modtager automatisk en e-mail når medarbejderne har gennemført kurset, med besked om at der nu er mulighed for tilskud fra fonden.

Få mere at vide
I kan som virksomhed ringe ind til PensionDanmarks virksomhedsrådgivning, der sidder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe virksomhederne med ansøgningerne fra fonden. Ring på 7012 1342 alle hverdage kl. 8-18.

Eksempler på efteruddannelseskurser

  • Brandkursus
  • Brød med surdej
  • Målrettet mersalg i turist- og rejsebranchen
  • Måling og vurdering af rengøringshygiejne
  • Førstehjælp

I er også altid velkommen til at kontakte HORESTAs uddannelseseksperter.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Synlighed på nettet - Gør det selv-kursus

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind