Efter 18 måneder i coronamørke ser vi på HORESTA Årsdag fremad. Det gør vi i håb om, at vi aldrig mere skal tilbage til tider med nedlukninger og hjemsendte medarbejdere.

Vi kalder derfor dagen Welcome Back Colour. Og farverne går igen, når mørket falder på den 18. november. Så vil HORESTA Lounge Party nemlig afspejle, hvor farverig og festlig en branche, vi er en del af.

I år har vi skiftet de hvide duge og det finpudsede sølvtøj ud med foodtrucks, vinbarer og DJ – og vi glæder os til, at vi sammen skal feste og danse.

Efter et velserveret årsdagsprogram med knivskarpe oplægsholdere og debatter, står menuen på cocktails, street food og networking – kort sagt en fest, som den er bedst.

Nattelivseksperterne Rekom sætter festen i gang med velkomstdrinks kl. 18.30, og kl. 00.00 siger vi tak for i aften.

Tilmeld dig Lounge Party og årsdagen her.

Inden vi skruer op for musikken og forvandler Øksnehallen til en partylounge, løber selve Årsdagen af stablen.

Her fører moderator Morten Resen os igennem et spændende program, hvor I bl.a. kan opleve Danmarks landsholdstræner Kasper Hjulmand, som også er nomineret til Årets Leder, fremtidsforsker Anne Skare og den amerikanske keynote speaker Sylvie Di Giusto.

Et stærkt erhvervspanel bestående af ledere fra branchen vil debattere fremtidens arbejdskraft, og en række nye spillere på markedet, vil fortælle om deres entré i branchen.

Tre unge ambassadører, der netop nu er i gang med at uddanne sig inden for vores erhverv, vil desuden give deres bud på, hvordan vi fastholder begejstringen for vores fag blandt de unge.

Se det fulde program her.

 

Book din plads til HORESTA Årsdag 2023!

Tilmeldingen til branchens absolut fedeste netværksdag er åbnet. Skynd dig at booke din billet og glæd til dig en inspirerende dag fyldt med oplevelser.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Tilmeldingen er nu åben, så skynd dig at sikre dig og dine kolleger en plads.

Log ind