Om bare fire dage er det igen tid til HORESTA Årsdag 2023. På selve dagen er der tæt på 500 tilmeldte, mens vi om aftenen bliver 250 til HORESTA After Hours. 
Det er fantastisk, og vi glæder os til at byde alle velkommen.

Skal du være med, er det vigtigt, at du downloader HORESTA-appen i App Store eller Google Play. Her finder du både din billet og alle praktiske informationer om dagen, såsom transportmuligheder til/fra årsdagen, program, præsentationer, deltagerliste og afstemningsfunktionen. 

Brugernavn og adgangskoden til appen er din mailadresse og HORESTA2023 (husk at skrive alt med store bogstaver).

Når du møder ind til årsdagen bliver du bedt om at fremvise din personlige QR-kode i appen, så det er en stor fordel at have downloadet den inden – på den måde kommer du hurtigst igennem køen. 

Inden årsdagen vil du også modtage en mail fra Go Mobile med billetten, hvis du ønsker at printe den ud. 

Du kan downloade appen her:

App Store

Google Play

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind