Retningslinjerne for deltagelse i efteruddannelse under lønkompensation er netop blevet udvidet, således at det nu også er muligt at deltage i private kurser/uddannelser, mens virksomheden modtager lønkompensation.

Det er et krav, at kurset ikke har karakter af arbejde, herunder oplæring eller andet som normalt ville finde sted, som en del af arbejdet. Man skal være opmærksom på, at man som virksomhed kan blive bedt om at dokumentere dette.

Efteruddannelsen kan for eksempel være et privat udbudt regnskabskursus, en management-uddannelse, kommunikationsuddannelse eller lignende.

HORESTA arbejder på at få en vejledning fra Erhvervsministeriet i forhold til dette, som vil blive tilføjet lønkompensationsvejledningen, så snart den foreligger.

Det er stadig et krav, at virksomheden ikke søger VEU- eller SVU-godtgørelse og kompetencefondsstøtte under forløbet, samt at medarbejderen står til rådighed med 1 dags varsel. Det er også stadig muligt, at trække medarbejderen ud af lønkompensation i perioden hvor kurset ligger, således at der kan søges om VEU- eller SVU godtgørelse samt evt. kompetencefondsstøtte.

Vær opmærksom på, at efteruddannelse under lønkompensation kun kan stilles som tilbud og ikke krav, når det foregår under lønkompensation.”

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind