Ransomware og hackerangreb har inden for den seneste tid ramt hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Senest da en it-leverandør til branchen blev ramt med det resultat, at mange hoteller var påvirket i adskillige dage.

Med henblik på at ruste vores medlemmer bedst muligt til at forebygge eller håndtere angreb, har vi i HORESTA allieret os med advokatfirmaet Dahl og IT-virksomheden Improsec. De kan rådgive, hvis I har behov for at få afdækket:

  • Hvad I kan gøre inden et angreb?
  • Hvad I gør nu og før et eventuelt nyt angreb?
  • Hvad I gør, hvis I oplever et angreb?
  • Hvordan I sikrer, at alle ”døre” er blevet lukket efter angrebet

Som led i vores rådgivning afholder vi tillige et webinar med deltagelse af både Improsec og Dahl den 24. august kl. 10-11. Her vil de kort ridse op, hvilke forhold man bør være opmærksom på.

Læs mere og tilmeld jer her

5 gode råd: Har du styr på de særlige regler for elever?

Når man ansætter en elev, så er der nogle forhold, der er anderledes end for øvrige medarbejdere. Der er for eksempel særlige regler for prøvetid, for opsigelse af aftalen, for løn og for pension. Vi har samlet fem gode råd til dig og din virksomhed.

Booking.com: Vi har taget hånd om hackerproblem

”Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores overnatningspartnere er blevet ramt af phishing-mails, som kompromitterede deres systemer”, skriver onlineportalen i mail til HORESTA

Log ind