Det er ikke nemt at stå i spidsen for en virksomhed i krise. Det kræver, at der træffes svære beslutninger, og at medarbejderne kan se en retning. Mia Wagner er serieinvestor og på HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL, den 19. november, vil hun dele ud af sin erfaring med krise- og kaoshåndtering.

Tilmeld dig THE NEXT NORMAL her.

Mia Wagner er blandt andet kendt fra Løvens Hule på DR, hvor hun har investeret i håbefulde entreprenører. Indtil for nyligt har hun været direktør i Freeway-koncernen, der består af flere end 25 virksomheder, herunder Dating.dk, Room Service og Plusbog.dk.

På THE NEXT NORMAL kan du også opleve stjernekokken Rasmus Munk, et panel af topchefer, Institut for Fremtidsforskning og Innovation Lab. Sidstnævnte tager deltagerne med på en tur kloden rundt og fortæller om innovative ideer fra erhvervets virksomheder med afsæt i den nuværende krise.

Sikkerhed

Der er fuldt fokus på restriktioner og retningslinjer, når HORESTA afvikler konferencen THE NEXT NORMAL den 19. november i Bella Center.

Her vil være sprit og stofmundbind fra De Forenede Dampvaskerier til alle deltagere, og det topprofessionelle personale fra Bella Center vil sikre, at alle retningslinjer overholdes.

Mange medlemmer gør allerede brug af HORESTAs vejledning, SAFE TO VISIT, og den vil også blive brugt på dagen.

Log ind