Vores erhverv står midt i den største krise nogensinde.

Hvordan håndterer man som leder bedst denne situation, og hvad er det for fremtidsscenarier, vi ser ind i? Det er temaet på for HORESTAs konference, THE NEXT NORMAL, som vi indbyder til torsdag den 19. november kl. 12.00-19.00 i Bella Center.

Normalt er november ensbetydende med HORESTA Årsdag, hvor erhvervet fejres med fest og farver. I år er der er ikke meget at fejre, og den sædvanlige årsdag er vi forhindrede i at holde på grund af forsamlingsforbuddet. Det skal dog ikke forhindre os i at bringe erhvervet sammen.

PROGRAM
På THE NEXT NORMAL kan du møde eksperter og topledere, der vil give deres bud på, hvordan vores erhverv bedst omstiller sig til de næste mange måneder og år. Vi vil løbende holde jer opdaterede på programmet.

På grund af restriktioner har vi valgt ikke at have branchefest i år. I stedet vil der være mulighed for netværk mellem kl. 17 og 19. HORESTA tager selvfølgelig højde for alle gældende restriktioner og retningslinjer, som I altid kan finde i vores Safe to Visit-vejledning.

TILMELDING
På grund de aktuelle coronarestriktioner er der et loft over antallet af pladser på 500. Derfor vil HORESTAs medlemmer få førsteret til at booke pladser. Fra tirsdag den 6. oktober vil alle kunne tilmelde sig.

 

Information og tilmelding

HVOR

Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København

HVORNÅR

Den 19. november 2020

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C
Telefon   +4535248080
E-mail: [email protected]

PRIS
Medlemspris: 0,00 DKK
Normalpris: 595,00 DKK
Alle priser er ekskl. moms

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne