Myndighedernes er de seneste dage kommet med tøvende udmeldinger omkring fase fire som følge af det stigende smittetal. Det har skabt står usikkerhed blandt hoteller og konferencesteder, fortalte HORESTAs politiske chefkonsulent, Kristian Nørgaard, i aftes til TV2/Lorry.

”Vi oplever at en masse af vores medlemmer er frustrerede over den usikkerhed, man skaber med udskydelse af fase fire; hvad kommer der til at ske? Og hvad med hjælpepakkerne, bliver de udskudt?” sagde Kristian Nørgaard og fortsatte:

”De frygter det værste, hvis der ikke kommer events og konferencer, så er der ikke noget at leve af.”

Ifølge Kristian Nørgaard har medlemmerne sat deres lid til, at de kunne begynde at åbne op for konferencer fra september af.

Se indslaget her

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind