Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.
Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på det næste gastronomiske stjerneskud, når vi igen skal holde danmarksmesterskaberne for professionelle kokke.
Sidste chance for tilmelding er på fredag.
Alle interesserede skal indsende opskrifter på en forret og en hovedret. Udfordringen til første ret lyder: ”consommé - kål – bløddyr”, mens opgaven for hovedretten lyder: ”dansk hårvildt – pærer – peberrod”. Med opskrifterne skal der i tilmeldingerne også følge billeder af retterne.
Herefter udvælges 15 kokke ud til semifinalen den 10. november i Odense, og herfra kvalificerer 10 sig til finalen den 22. marts i MCH Messecenter Herning under fødevaremessen FoodExpo.
Så er du den næste vinder af Årets Kok, eller kender du ham/hende?
Tilmelding og yderligere information om konkurrencen findes her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025