Tidligere var Esbjerg en travl fiskerby, men nu er byen også karakteriseret ved at huse store virksomheder i offshore- og teknologierhvervene. I det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin kan du læse om udviklingen i byens hotelmarked.

Peter Petersen har været i hotelerhvervet i snart 40 år, og i dag ejer han 40 pct. af Hjerting Badehotel, Hotel Britannia i Esbjerg og Hotel Arnbjerg i Varde. På Hotel Britannia ønsker han nu, at oplevelsen bliver mere gæstefokuseret.

Det skal ske blandt andet hjælpes på vej af en ny lounge, åbent morgenmadskøkken, et fitnesscenter og en mere hyggelig stemning i hotellet.

Han mener, at Esbjerg er blevet en bedre hotelby de senere år. Dog har byen sine begrænsninger, fortæller han i Visitor.

Læs hele historien i det nye Visitor.

Magasinet går også tæt på vinderne af Årets Kok og Årets Tjener samt det buldrende convinience-marked, hvor også restauranter kæmper med om markedsandele. Og så kan du få indblik i, hvordan virksomheder arbejder med en global tiltrækning af gæster kombineret med en lokal oplevelse.

Som altid er Visitor også proppet med branchenyheder og rådgivning til erhvervets virksomheder.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne