Tidligere var Esbjerg en travl fiskerby, men nu er byen også karakteriseret ved at huse store virksomheder i offshore- og teknologierhvervene. I det nyeste nummer af HORESTAs Visitor-magasin kan du læse om udviklingen i byens hotelmarked.

Peter Petersen har været i hotelerhvervet i snart 40 år, og i dag ejer han 40 pct. af Hjerting Badehotel, Hotel Britannia i Esbjerg og Hotel Arnbjerg i Varde. På Hotel Britannia ønsker han nu, at oplevelsen bliver mere gæstefokuseret.

Det skal ske blandt andet hjælpes på vej af en ny lounge, åbent morgenmadskøkken, et fitnesscenter og en mere hyggelig stemning i hotellet.

Han mener, at Esbjerg er blevet en bedre hotelby de senere år. Dog har byen sine begrænsninger, fortæller han i Visitor.

Læs hele historien i det nye Visitor.

Magasinet går også tæt på vinderne af Årets Kok og Årets Tjener samt det buldrende convinience-marked, hvor også restauranter kæmper med om markedsandele. Og så kan du få indblik i, hvordan virksomheder arbejder med en global tiltrækning af gæster kombineret med en lokal oplevelse.

Som altid er Visitor også proppet med branchenyheder og rådgivning til erhvervets virksomheder.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne