HORESTA leder lige nu efter repræsentanter fra erhvervet, som sammen med 3F skal besigtige og godkende praktiksteder til branchens elever.

Opgaven for HORESTAs besigtigelsespersoner er følgende:

Besigtigelsespersonerne besøger virksomheder, som ønsker godkendelse som praktiksted med det formål at sikre, at der er de nødvendige rammer, udstyr og opgaver mv. for at kunne oplære elever inden for gastronom-, tjener- og receptionistuddannelserne.

Under besøget taler besigtigelsesfolkene med den ansvarlige for den daglige drift og for elevens oplæring. I denne samtale kan besigtigelsespersonerne komme med gode råd og vejledning omkring det at have elever ansat.

Efter besøget sender besigtigelsespersonerne en vurdering til Det faglige Udvalg, som afgør om virksomheden kan blive godkendt som praktikvirksomhed.

Har du lyst til at høre mere, eller er du klar til at hjælpe elever på i gang i erhvervet? Så kan du kontakte HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne