HORESTA leder lige nu efter repræsentanter fra erhvervet, som sammen med 3F skal besigtige og godkende praktiksteder til branchens elever.

Opgaven for HORESTAs besigtigelsespersoner er følgende:

Besigtigelsespersonerne besøger virksomheder, som ønsker godkendelse som praktiksted med det formål at sikre, at der er de nødvendige rammer, udstyr og opgaver mv. for at kunne oplære elever inden for gastronom-, tjener- og receptionistuddannelserne.

Under besøget taler besigtigelsesfolkene med den ansvarlige for den daglige drift og for elevens oplæring. I denne samtale kan besigtigelsespersonerne komme med gode råd og vejledning omkring det at have elever ansat.

Efter besøget sender besigtigelsespersonerne en vurdering til Det faglige Udvalg, som afgør om virksomheden kan blive godkendt som praktikvirksomhed.

Har du lyst til at høre mere, eller er du klar til at hjælpe elever på i gang i erhvervet? Så kan du kontakte HORESTA.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Konkurrence: Kender du årets ’Young Chef’

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels¬magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne