Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Geranium forsvarede sin placering som nummer 19. i verden, og restauranten udgjorde dermed et af de to nordiske spisesteder på listen. Norske Maaemo med danske Esben Holmboe Bang kom på en 35. plads.

Geranium vandt også særprisen for bedste Hospitality, som er en ærespris til dem, der er på gulvet af restauranten.

På World’s 50 Best Restaurants bobleliste for restauranterne lige uden for top 50, var der også dansk islæt. Relæ fra Jægersborggade i København blev nummer 71, og Nomas søsterrestaurant 108 sneg sig ind på en flot 98. plads.

Verdens bedste restaurant blev Osteria Francescana fra Italien, andenpladsen gik til El Celler de Can Roca fra Spanien, og bronzen gik til Mirazur i Frankrig.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne