Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Geranium forsvarede sin placering som nummer 19. i verden, og restauranten udgjorde dermed et af de to nordiske spisesteder på listen. Norske Maaemo med danske Esben Holmboe Bang kom på en 35. plads.

Geranium vandt også særprisen for bedste Hospitality, som er en ærespris til dem, der er på gulvet af restauranten.

På World’s 50 Best Restaurants bobleliste for restauranterne lige uden for top 50, var der også dansk islæt. Relæ fra Jægersborggade i København blev nummer 71, og Nomas søsterrestaurant 108 sneg sig ind på en flot 98. plads.

Verdens bedste restaurant blev Osteria Francescana fra Italien, andenpladsen gik til El Celler de Can Roca fra Spanien, og bronzen gik til Mirazur i Frankrig.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne