CORONA-KRISENS PÅVIRKNING AF BRANCHEN

Hele det danske hotel-, restaurant- og turisterhverv er kraftigt påvirket af nedlukningen af Danmark. Det faldende forbrug på restauranter og hoteller i Danmark ses tydeligt i figuren her, som anvender data fra Danske Bank. Da firmakort og erhvervsforbrug ikke er inkluderet er det samlede fald formenligt undervurderet i denne figur.

 

Download one-pager med nøgletal fra dansk turisme før Covid-19.
Vi har sammenfattet de væsentligste nøgletal for omsætning, antal virksomheder, beskæftigelse m.v. i dansk turisme på en enkelt side. Hvis du er medlem, er du velkommen til at kontakte os for mere viden om branchen.

Download vores one-pager her (pdf)

 

Dansk turisme i tal

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Malthe-1920x1280.jpg
Økonomisk konsulent
Malthe Haubo Christensen

Har du fået læst?

Østjysk turisme hiver efter vejret – ny ilt er på vej

Østjyske attraktioner mangler gæster, konferencer udsættes, hotellernes senge er kolde, og restauranter har alt for mange tomme borde. Den østjyske turisme er sengeliggende og hiver efter vejret, skriver Jyllands-posten.dk.

Bookingtal for hoteller i København: Endnu en katastrofal sommer truer hovedstadens turisme

Turismen uden for København satte sidste sommer og efterår, juli – oktober, ny rekord i antal overnatninger, primært i feriehusene, som i den periode havde en fremgang på 2,1 mio. overnatninger i forhold til før krisen. Samtidig sendte pandemien hovedstadens turisme i gulvet, hvor erhvervet havde sin værste sæson i dette årtusinde og afsluttede året med en tabt omsætning på næsten 28 mia. kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne