CORONA-KRISENS PÅVIRKNING AF BRANCHEN

Hele det danske hotel-, restaurant- og turisterhverv er kraftigt påvirket af nedlukningen af Danmark. Det faldende forbrug på restauranter og hoteller i Danmark ses tydeligt i figuren her, som anvender data fra Danske Bank. Da firmakort og erhvervsforbrug ikke er inkluderet er det samlede fald formenligt undervurderet i denne figur.

 

Download one-pager med nøgletal fra dansk turisme før Covid-19.
Vi har sammenfattet de væsentligste nøgletal for omsætning, antal virksomheder, beskæftigelse m.v. i dansk turisme på en enkelt side. Hvis du er medlem, er du velkommen til at kontakte os for mere viden om branchen.

Download vores one-pager her (pdf)

 

Dansk turisme i tal

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Malthe-1920x1280.jpg
Økonomisk konsulent
Malthe Haubo Christensen

Har du fået læst?

Forløb: Har I en bæredygtig løsning til dansk turisme?

Et nyt accelerationsforløb af Copenhagen Travel Lab, Wonderful Copenhagens enhed for virksomhedsrettet turismeinnovation, søger 25 ambitiøse iværksættere, der vil udvikle nye produkter og services, som kan bidrage til at hjælpe dansk turisme. Målet er at bidrage til en mere digital og bæredygtig turisme.

Hotelbranchen: Danmark står stærkt i kampen om turisterne

Mange lande og regioner opruster for at hente flere udenlandske gæster, der skaber omsætning og arbejdspladser. I den konkurrence har Danmark en god position. Sådan lyder vurderingen fra flere store hotelkæder, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne