HORESTA-analyser
situationen i erhvervet

Hotel Market
Report

HORESTA har analyseret regnskabstal fra mere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Læs mere om Hotel Market Report.

Prisen for HORESTA Hotel Market Report:

  • 500 kr. ekskl. moms for deltagende medlemmer
  • 1.000 kr. ekskl. moms for medlemmer
  • 2.000 kr. ekskl. moms for deltagende ikke-medlemmer
  • 2.500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Bestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

Se indholdsfortegnelsen fra Hotel market Report 2018/2019

Du er også altid velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på [email protected] eller 35 24 80 80.

HORESTA
Viden & udvikling

HORESTAs analyseafdeling gennemfører hvert år en række branche- og medlemsanalyser. Analysearbejdet er vigtigt, da det skaber grundlag for såvel rådgivningen af vores medlemmer som for HORESTAs politiske arbejde for branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.
Telefon +45 35 24 80 80

Lunken modtagelse af automatisk nedlukningsplan for erhvervslivet

Bedre end en total nedlukning af hele landet, men langt fra en optimal løsning. Det er den umiddelbare reaktion i dele af erhvervslivet på regeringens nye tiltag med en automatisk nedlukning af kommuner, når det såkaldte incidenstal runder 200 pr. 100.000 indbyggere, skriver Finans.dk.

Lønkompensation justeret frem mod genåbning

En justering af lønkompensationen betyder, at virksomhederne får den mulighed, at medarbejdere, omfattet af lønkompensationsordningen, kan genoptage deres arbejde i de sidste syv kalenderdage op til virksomhedens genåbning, uden at dette påvirker virksomhedens mulighed for at få fuld lønkompensation for disse dage.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne