Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fødevarestyrelsen har givet restauranten Ramen to Biiru i Københavns Lufthavn en sur smiley og en bøde på 5000 kr. efter et kontrolbesøg den 13. oktober 2025.
Inspektørerne konstaterede blandt andet røde belægninger i opvaskemaskinerne og støv samt gamle madrester under og bag komfuret. Væggene omkring produktionsområderne var fedtede med indtørrede pletter.
Restauranten drives af Mikkeller, og Mads Gramkow, Head of Retail Operations, erkender, at forholdene ikke levede op til kravene. Han fortæller, at rengøringsarbejdet blev igangsat med det samme, og at visse forhold kræver mere end blot almindelig rengøring.
Ifølge Mads Gramkow tager Mikkeller ansvaret alvorligt og arbejder på at udbedre alle anmærkninger fra myndighederne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025