Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fahd Ibrahim tiltrådte 1. oktober som ny køkkenchef på Molskroen – det sted, hvor han startede sin karriere som kokkeelev under Michel Michaud. Siden sin uddannelse i 2017 har han markeret sig på blandt andet Søllerød Kro og er nu klar til at føre Molskroen ind i en ny tid. Fahd Ibrahim lægger vægt på smag, enkelthed og respekt for råvarer i sit køkken, hvor kvalitet er det ufravigelige omdrejningspunkt.
Molskroen er allerede hædret med Michelin-guidens Grønne Kløver for sit bæredygtige arbejde, og med den nye køkkenchef skal restaurantens gastronomiske niveau løftes yderligere. Ifølge direktør Sarah Evar skal restauranten fortsat være husets kerne, og medejer Lotte Enemark ser udnævnelsen som første skridt i at videreføre og forny kroens stolte traditioner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025