Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fahd Ibrahim tiltrådte 1. oktober som ny køkkenchef på Molskroen – det sted, hvor han startede sin karriere som kokkeelev under Michel Michaud. Siden sin uddannelse i 2017 har han markeret sig på blandt andet Søllerød Kro og er nu klar til at føre Molskroen ind i en ny tid. Fahd Ibrahim lægger vægt på smag, enkelthed og respekt for råvarer i sit køkken, hvor kvalitet er det ufravigelige omdrejningspunkt.
Molskroen er allerede hædret med Michelin-guidens Grønne Kløver for sit bæredygtige arbejde, og med den nye køkkenchef skal restaurantens gastronomiske niveau løftes yderligere. Ifølge direktør Sarah Evar skal restauranten fortsat være husets kerne, og medejer Lotte Enemark ser udnævnelsen som første skridt i at videreføre og forny kroens stolte traditioner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Du kan nå det endnu: Mål trivslen inden årets udgang
03-10-2025
-
Få gavn af sundhedsordningen
03-10-2025
PRESSEKLIP
-
Korttidsudlejning vokser markant – HORESTA kræver politisk handling
03-10-2025
-
Rasmus Munk igen kåret som verdens bedste kok
03-10-2025
-
Jeppe Møller-Herskind skal styrke fortællingen om branchen
03-10-2025
-
Fahd Ibrahim vender tilbage som køkkenchef på Molskroen
03-10-2025
-
Nordborg Resort på Als overgår alle forventninger
03-10-2025
-
Uber Eats klar til dansk indtog med store ambitioner
03-10-2025
-
Hilton runder 9.000 hoteller globalt
03-10-2025