Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madklubben og Arla udvider et fælles undervisningsinitiativ, der bringer skoleelever ind i restaurantkøkkener. Efter et vellykket pilotprojekt med otte skoleklasser bliver samarbejdet nu permanent med en ambition om, at ca. 100 klasser årligt skal deltage.
Undervisningen er målrettet 6.-7. klasser og foregår i udvalgte Madklubben-restauranter i bl.a. Aarhus, Esbjerg, Lyngby og København. Eleverne får tre timer med kokkene, hvor de lærer om både madlavning og ernæring og afslutter med at spise det, de har tilberedt. Ifølge Arlas innovations- og marketingdirektør, Ann-Camilla Kjæmpe, har tiltaget givet eleverne mod på madlavning.
Madklubbens Morten Løwenstein ser mulighed for at brede konceptet ud til endnu flere restauranter i takt med den stigende efterspørgsel. Der er allerede planlagt 15 arrangementer i år, hvor næsten alle pladser er optaget.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025