Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Madklubben og Arla udvider et fælles undervisningsinitiativ, der bringer skoleelever ind i restaurantkøkkener. Efter et vellykket pilotprojekt med otte skoleklasser bliver samarbejdet nu permanent med en ambition om, at ca. 100 klasser årligt skal deltage.

Undervisningen er målrettet 6.-7. klasser og foregår i udvalgte Madklubben-restauranter i bl.a. Aarhus, Esbjerg, Lyngby og København. Eleverne får tre timer med kokkene, hvor de lærer om både madlavning og ernæring og afslutter med at spise det, de har tilberedt. Ifølge Arlas innovations- og marketingdirektør, Ann-Camilla Kjæmpe, har tiltaget givet eleverne mod på madlavning.

 Madklubbens Morten Løwenstein ser mulighed for at brede konceptet ud til endnu flere restauranter i takt med den stigende efterspørgsel. Der er allerede planlagt 15 arrangementer i år, hvor næsten alle pladser er optaget.

Læs hele historien på FødevareWatch

HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News

En ny rapport fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd viser udfordringer med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Søndag aften satte arbejdsmiljøchef i HORESTA, Vivi Nedergaard Lambert, fokus på det aktuelle billede i hotel- og restaurationsbranchen.

Log ind