Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro og vinder af Bocuse d'Or 2021, er blandt de udvalgte kokke, der deltager i Restaurant All Stars på Bornholm fra den 19. til 21. juni. Det skriver Sjællandske Nyheder.
Eventet er en ny del af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og samler tidligere konkurrencekokke i et fælles gastronomisk format. Brian Mark Hansen har stået i spidsen for det anerkendte køkken på Søllerød Kro siden 2013 og ser frem til at tage del i madfestivalen med fokus på god smag og faglig fordybelse.
Under sit ophold på Bornholm vil han ikke deltage i konkurrencen, men i stedet fungere som gæstekok. Arrangementet bliver ifølge ham selv en mulighed for at skabe retter, der bygger på solidt håndværk og personlig stolthed.
Læs hele historien på sn.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025