Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel- og konferencevirksomheden A/S Hindsgavl har trods et negativt resultat før skat opnået et mindre overskud efter skat. 

Resultatet betegnes af ledelsen som mindre tilfredsstillende, men forståeligt i lyset af usikkerhed blandt erhvervskunder og renteudvikling. Bruttofortjenesten steg til 39,1 mio. kr., og medarbejdertallet voksede fra 82 til 90.

Der er gennemført tekniske forbedringer for at reducere energiforbruget, og selskabet har igangsat målinger af CO₂ og madspild med henblik på fremtidig ESG-rapportering.

Hindsgavl Slot har fortsat sin rolle som kulturelt samlingspunkt med blandt andet Hindsgavl Festival og har været vært for brancheeventet Planner Days. Der er også investeret i kompetenceudvikling via interne forløb og kokkeskole. Hindsgavl ejes af Realdania By & Byg A/S og ledes af Uffe Høeg Johansen.

Læs hele historien på Fyens Stiftstidende

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind