Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden åbningen har Sanku Maots'ai i Fiolstræde 18 haft travlt. Restauranten tilbyder en ny måde at spise på, hvor gæsterne vælger blandt 48 ingredienser til deres individuelle hot pot. Det skriver København Liv.
Ingredienserne spænder fra klassiske valg som kød og grøntsager til mere usædvanlige råvarer som kallun og hønsefødder. Den valgte mængde vejes, og man betaler 30 kr. per 100 gram, med et minimumskøb på 400 gram. Drikkevaresortimentet består primært af kinesisk sodavand og te.
Ifølge Lixiang Xu, som har bragt konceptet til Danmark, er interessen stor – både fra asiatiske gæster og lokale. Kæden, der stammer fra Chengdu og har over 4000 franchiserestauranter globalt, planlægger allerede en ny lokation i København til efteråret.
Læs hele historien på kobenhavnliv.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025