Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammens nyeste restaurant i Silkeborg er netop åbnet, hvor forventningen er at åbningsweekenden bliver udsolgt. Det skriver Fødevarewatch.
Restauranten, som har kapacitet til 300 gæster om dagen, er ifølge administrerende direktør Piet Klein placeret i "den skønneste placering" i byen. Der har været stor interesse for at blive en del af holdet, og over 350 har søgt de cirka 50 ledige stillinger.
Med åbningen i Silkeborg runder Flammen 18 restauranter, heraf to på franchisebasis. Udover den nye midtjyske restaurant er Flammen også på vej til Sverige med en ny landechef på plads, og næste danske stop bliver Hillerød til september. Køge og yderligere 3-4 nye restauranter er i planerne for 2026.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finansloven for 2026 er indgået: Smal aftale mellem Regeringen og Konservative
23-10-2025
-
HORESTA præsenterer KV25-katalog om turisme
23-10-2025
-
Direktørskifte i nødlidende Jensens Foods
23-10-2025
-
Hotelbranchen strutter af optimisme på nordisk konference
23-10-2025
-
Scandic udvider i Aarhus med flere værelser og nyt udtryk
23-10-2025
-
Cabinn-stifter udvider i Fredensborg med opkøb af naboejendom
23-10-2025
-
Tilsynssag mod Stay starter debat om ulige konkurrence
23-10-2025
-
Fredet hotel i Ebeltoft kan blive ny filmefterskole
23-10-2025