Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Flammens nyeste restaurant i Silkeborg er netop åbnet, hvor forventningen er at åbningsweekenden bliver udsolgt. Det skriver Fødevarewatch.
Restauranten, som har kapacitet til 300 gæster om dagen, er ifølge administrerende direktør Piet Klein placeret i "den skønneste placering" i byen. Der har været stor interesse for at blive en del af holdet, og over 350 har søgt de cirka 50 ledige stillinger.
Med åbningen i Silkeborg runder Flammen 18 restauranter, heraf to på franchisebasis. Udover den nye midtjyske restaurant er Flammen også på vej til Sverige med en ny landechef på plads, og næste danske stop bliver Hillerød til september. Køge og yderligere 3-4 nye restauranter er i planerne for 2026.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Turismen er blandt landets store jobskabere
29-08-2025
-
Vestkyst på Sjælland skal gøres til turistmagnet
29-08-2025
-
Turismen overser milliardpotentiale i manglende tilgængelighed
29-08-2025
-
Moms på grønt møder opbakning – men lader vente på sig
29-08-2025
-
Bornholm satser på tyske turister i sensommeren
29-08-2025
-
Kokketalent fra Dragsholm Slot nomineret til talentpris
29-08-2025
-
Klimafolkemødet bliver Danmarks første svanemærkede event
29-08-2025
-
Hotel Troense kan blive ny højskole for kulturturister
29-08-2025