Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juli 2024 arbejdede knap 225.000 unge mellem 13 og 24 år – 53.000 flere end i årets øvrige måneder. Især restauranter, supermarkeder og forlystelsesparker nyder godt af de unges indsats, som samlet bidrog med over 11 mio. arbejdstimer.
Hos HORESTA kalder konstitueret direktør Jeppe Møller-Herskind de unge ”helt afgørende” for branchen og ser det som en oplagt mulighed for at introducere fremtidens faglærte og ledere til erhvervet. Nye, lempede regler gør det nu også muligt for unge at betjene redskaber som opvaskere og espressomaskiner.
Jeppe Møller-Herskind mener, at sikkerheden er forbedret, og at de unge nu kan udfylde flere roller. Fraværet af unge medarbejdere i sommerferien ville ifølge ham føre til færre åbne borde og længere ventetider.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025