Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alsik Hotel & Spa har ansat Mette Gassner som ny Food & Beverage Director med tiltrædelse 1. august. Hun får ansvaret for den overordnede gastronomiske retning samt ledelse af køkkenet på hotellets restaurant og ved konferencer og arrangementer.
Mette Gassner er kendt fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som hun var medejer af og drev fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse modtog restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har bevaret den siden.
Hun blev i 2011 hædret som Årets Kok som første kvinde nogensinde. Stillingen på Alsik er nyoprettet og skal løfte hotellets kulinariske niveau yderligere. Hotellets direktør, Martin Johanning, fremhæver hendes faglige styrker og ledelseserfaring som centrale for ambitionen om at fastholde Alsiks position i markedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny rapport: Restaurantoplevelser styrker hotellets bundlinje
21-08-2025
-
Ny direktør på Dragsholm Slot
21-08-2025
-
Tivoli Friheden solgt til lokale erhvervsfolk
21-08-2025
-
Regeringen fjerner gebyrer for millioner i håb om lavere fødevarepriser
21-08-2025
-
HORESTA Regionsformand til DR P4 Bornholm: Rekrutteringsproblemer presser branchen
21-08-2025
-
Nyt boutiquehotel i Odense åbner med tilbud til studerende
21-08-2025
-
Branchens unge talenter klar til kamp ved Euroskills i Herning
21-08-2025
-
Svensk madkoncept ruller videre ud i danske byer
21-08-2025