Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alsik Hotel & Spa har ansat Mette Gassner som ny Food & Beverage Director med tiltrædelse 1. august. Hun får ansvaret for den overordnede gastronomiske retning samt ledelse af køkkenet på hotellets restaurant og ved konferencer og arrangementer.
Mette Gassner er kendt fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som hun var medejer af og drev fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse modtog restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har bevaret den siden.
Hun blev i 2011 hædret som Årets Kok som første kvinde nogensinde. Stillingen på Alsik er nyoprettet og skal løfte hotellets kulinariske niveau yderligere. Hotellets direktør, Martin Johanning, fremhæver hendes faglige styrker og ledelseserfaring som centrale for ambitionen om at fastholde Alsiks position i markedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025