Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nye restaurant på Vestergårdsvej er indrettet med fokus på nordisk design og bæredygtighed med genbrugssten, solceller og møbler af genanvendte materialer.
Med plads til 96 gæster tilbyder restauranten både hurtige måltider og hyggelige stunder. SunsetToGo-konceptet giver mulighed for afhentning direkte i bilen.
Familien Nielsen har drevet Sunset Boulevard-restauranter i ni år og lægger vægt på nærhed til driften og medarbejderne.
Den daglige ledelse varetages af Sif Molested Olin, mens flere erfarne medarbejdere fra andre lokationer sikrer en stærk opstart. Åbningen fejres med særlige tilbud til de første gæster.
Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025