Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hver dag kasseres der 40.000 bananer i Danmark. Scandic vil med det nye samarbejde redde mindst 70.000 bananer årligt ved at servere kager fra Banana CPH, som producerer plantebaserede kager af kasserede bananer. Det skriver Fødevarefokus.
De nye kager tilbydes nu til gæster på Scandics 27 hoteller. F&B-direktør Karsten Felvang Nielsen fremhæver, at samarbejdet ikke blot reducerer madspild på hotellerne, men også i leverandørkæden.
Scandic har et mål om at reducere madspild med 25 % i 2025.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025