Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Madværkstedet København afholdes 11.-12. marts 2025, vil messen byde på et bredt program af masterclasses, oplæg og konkurrencer.

I oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’ afholder Planteløftet netværksarrangementet ‘Grøn efteruddannelse’, hvor moderator Trine Krebs sætter fokus på opkvalificering i plantebaseret mad.

Mette Ravn dykker ned i vaniljens kompleksitet i zonen ‘Brød & Kager’, mens Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen står bag masterclasses om smag og tekstur i det grønne køkken.

HORESTA og 3F arrangerer desuden de prestigefyldte konkurrencer ‘Årets Kok’, ‘Årets Tjener’ og ‘Årets Elevkonkurrencer’.

Læs hele historien på FødevareFokus

Hvornår er en medarbejder handicappet?

Handicappede medarbejdere har krav på særbehandling - både i et ansættelsesforløb, under ansættelsen og i forbindelse med eventuel afskedigelse. Men det er ikke altid klart, hvornår en medarbejder kan defineres som handicappet. HORESTA opfordrer medlemmerne til at søge rådgivning

Log ind