Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København afholdes 11.-12. marts 2025, vil messen byde på et bredt program af masterclasses, oplæg og konkurrencer.
I oplevelseszonen ‘Grønt & Plantebaseret’ afholder Planteløftet netværksarrangementet ‘Grøn efteruddannelse’, hvor moderator Trine Krebs sætter fokus på opkvalificering i plantebaseret mad.
Mette Ravn dykker ned i vaniljens kompleksitet i zonen ‘Brød & Kager’, mens Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen står bag masterclasses om smag og tekstur i det grønne køkken.
HORESTA og 3F arrangerer desuden de prestigefyldte konkurrencer ‘Årets Kok’, ‘Årets Tjener’ og ‘Årets Elevkonkurrencer’.
Læs hele historien på FødevareFokus
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025