Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flytningen betyder et farvel til à la carte og en satsning på faste menuer, hvor gæsterne kan vælge mellem forskellige delekoncepter – inklusiv en menu med drinks og snacks.

Ifølge marketingschef Morten Löwenstein passer den nye placering godt til konceptet.

Restauratør Thomas Oest ser frem til en skarpere profil, der favner både helaftensoplevelser og uformelle drinks.

Samtidig lover Madklubben flere spændende initiativer i Aarhus, blandt andet i den gamle telegrafbygning i Kannikegade.

Læs hele historien hos Aarhus Stiftstidende (kræver login)

Christian Wellendorf skal repræsentere Danmark ved Bocuse d’Or

Med stærk konkurrenceerfaring og passion for kokkekunsten er Christian Wellendorf klar til at føre Danmark videre i Bocuse d’Or-traditionen. Han blev fredag kåret som ny dansk deltager efter en intens udvælgelseskonkurrence på torvet i Nykøbing Falster.

Log ind