Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel- og Restaurantskolen har med projektet Gejst de seneste to år eksperimenteret med praksisnær og sanselig undervisning i gastronomi.
Nu modtager skolen 38,2 mio. kr. fra Tuborgfondet, hvilket sammen med skolens egen medfinansiering giver 57,5 mio. kr. frem mod 2030. Projektet skal bredes ud til flere fag og skoler, og et forskerteam fra Aalborg Universitet følger udviklingen.
Sanseværksteder, neurogastronomi og grønne laboratorier er blandt de nye læringselementer, og projektet skal også inspirere undervisere og fremtidige uddannelsesformer bredt i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kongen besøger EuroSkills i Herning: EM for unge faglærte
04-09-2025
-
Rosenkrantz-Theil vil sætte bremsen i for turboturismen
04-09-2025
-
Klumme: Strammere regler for Airbnb kan sikre balancen i storbyen
04-09-2025
-
Hollywood-effekt sender flere amerikanere til København
04-09-2025
-
Norge har den hurtigst voksende korttidsudlejning i Europa
04-09-2025
-
Fusion samler gæsterejsen i én platform for hoteller
04-09-2025
-
Hotelkøb baner vej for nyt center om demokratiets historie
04-09-2025
-
Djurs Sommerland satser på ferieoplevelser med nyt resort
04-09-2025