Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En stigende turisme og øget konkurrence presser hoteller til at tænke i nye løsninger.
Ifølge en ny rapport fra den internationale erhvervsmægler JLL kan netop gastronomi være en af branchens stærkeste differentieringsfaktorer.
60 pct. af rejsende vælger hoteller med tilhørende restaurant, og hoteller med kulinariske tilbud opnår i gennemsnit 18,6 pct. højere indtjening pr. værelse.
Den danske mæglerkæde EDC Erhverv Poul Erik Bech fremhæver i en pressemeddelelse, at tendensen også ses på det danske marked.
Ifølge Stephen Bertelsen, partner og formand for hotelgruppen i EDC Erhverv, efterspørger både danske og udenlandske gæster helhedsoplevelser, hvor mad spiller en nøglerolle. Det handler ikke kun om restaurantens overskud, men om den samlede værdiskabelse for hotellet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny rapport: Restaurantoplevelser styrker hotellets bundlinje
21-08-2025
-
Ny direktør på Dragsholm Slot
21-08-2025
-
Tivoli Friheden solgt til lokale erhvervsfolk
21-08-2025
-
Regeringen fjerner gebyrer for millioner i håb om lavere fødevarepriser
21-08-2025
-
HORESTA Regionsformand til DR P4 Bornholm: Rekrutteringsproblemer presser branchen
21-08-2025
-
Nyt boutiquehotel i Odense åbner med tilbud til studerende
21-08-2025
-
Branchens unge talenter klar til kamp ved Euroskills i Herning
21-08-2025
-
Svensk madkoncept ruller videre ud i danske byer
21-08-2025