Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når op mod 390.000 hektar landbrugsjord skal omlægges til natur og skov som led i den grønne trepart, får mange landmænd behov for at finde nye indtægtskilder.
Flere vælger nu at satse på turisme og tilbyder unikke oplevelser – fra overnatning i mælketanke til ophold i ombyggede kornsiloer. På gården Obitsøminde i Haderup har Ellen Obitsø Jensen og Kurt Guldbrandt Jensen allerede skabt en levedygtig forretning på netop dette grundlag.
Også hos Foreningen Bondegårdsferie oplever man stigende interesse, og formand Siobhan Kristensen ser det som en oplagt måde at bringe gæster tættere på både natur og fødevareproduktion.
Ifølge fremtidsforsker Birthe Linddal og turismeforsker Lise Lyck er potentialet stort, men kræver målrettet planlægning og investering. Landbrug & Fødevarer forventer, at udviklingen især vil tiltrække de landmænd, som ønsker at tænke nyt og udnytte deres bedrifter på flere måder end traditionel drift.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025