Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danish Crown har indgået en flerårig aftale med McDonald’s om at levere burgerbøffer til kædens restauranter i Danmark og resten af Norden. Aftalen betyder, at der skal etableres en ny produktion i Vejen, hvor 30 medarbejdere får til opgave at fremstille bøfferne.
Dertil kommer 60-70 nye stillinger på kreaturslagteriet i Holsted, hvor oksekødet til bøfferne skal skæres.
Koncernchef Niels Ulrich Duedahl kalder aftalen et synligt bevis på, at Danish Crown som landmandsejet producent kan tilbyde den forsyningssikkerhed og kvalitet, som partnere som McDonald’s efterspørger. Produktionen forventes at være klar i sommeren 2026, og burgerkæden ser frem til at bruge dansk oksekød i deres produkter.
Fabrikken i Vejen flytter ind i eksisterende lokaler, som gennemrenoveres over de kommende ni måneder. Det markerer et kursskifte for Danish Crown, der de seneste år har været præget af nedlukninger, men nu styrker sin tilstedeværelse i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025