Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Madklubben introducerede konceptet med det gule kort sidste år, men nu hopper Chow Co., der ejer de københavnske restauranter Mæxico, Levantin og Palazzo Diner, med på vognen. Det skriver DR.
Systemet er inspireret af fodboldverdenens advarsler og skal bruges til at håndtere grænseoverskridende adfærd over for personalet.
Ifølge restaurationskæden oplever mange medarbejdere, at gæster overskrider grænser, især når alkohol er involveret. Med det nye system får ansatte mulighed for at give en formel advarsel, som kan føre til bortvisning ved gentagelse. Systemet skal også være med til at styrke personalets tryghed og vise, at ledelsen bakker op.
Arbejdstilsynet bekræfter, at flere restauratører i stigende grad arbejder med at skabe klare retningslinjer og konsekvenser ved grænseoverskridelser. Flere fagpersoner bakker op om initiativet og kalder det et skridt i den rigtige retning i arbejdet med at forbedre arbejdsmiljøet i branchen.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles front: Airbnb skal under politisk lup
09-10-2025
-
Stor afsløring: Netværk af skyggehoteller i København
09-10-2025
-
Dansk burgerkæde rykker ud i verden: Hungry Dane åbner i Schweiz
09-10-2025
-
Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot
09-10-2025
-
HORESTA: Politisk indgreb mod Airbnb kan være på vej
09-10-2025
-
Rejse- og turismesektoren har brug for millioner af nye ansatte frem mod 2035
09-10-2025
-
Spanien slår turismerekord trods protester mod overturisme
09-10-2025
-
Små portioner hitter i USA – ikke samme tendens i Danmark
09-10-2025
-
Bygningskrav kan tvinge Comwell-hotel i Lyngby til ændringer
09-10-2025
-
Ny attraktion på Lolland tiltrækker over 100.000 gæster
09-10-2025