Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Madklubben introducerede konceptet med det gule kort sidste år, men nu hopper Chow Co., der ejer de københavnske restauranter Mæxico, Levantin og Palazzo Diner, med på vognen. Det skriver DR.
Systemet er inspireret af fodboldverdenens advarsler og skal bruges til at håndtere grænseoverskridende adfærd over for personalet.
Ifølge restaurationskæden oplever mange medarbejdere, at gæster overskrider grænser, især når alkohol er involveret. Med det nye system får ansatte mulighed for at give en formel advarsel, som kan føre til bortvisning ved gentagelse. Systemet skal også være med til at styrke personalets tryghed og vise, at ledelsen bakker op.
Arbejdstilsynet bekræfter, at flere restauratører i stigende grad arbejder med at skabe klare retningslinjer og konsekvenser ved grænseoverskridelser. Flere fagpersoner bakker op om initiativet og kalder det et skridt i den rigtige retning i arbejdet med at forbedre arbejdsmiljøet i branchen.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025