Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved Gastro Awards 2025 er Rasmus Munk blevet kåret til Årets kok for sit banebrydende arbejde på Alchemist. Her skaber han ikke blot gourmetmad, men en totaloplevelse, han selv kalder ‘Holistic Cuisine’, hvor performance, teknologi, taktile indtryk og aktivisme flettes sammen i en sammenhængende fortælling.
Filosofien bag Alchemist er i konstant udvikling, blandt andet via innovationscentret Spora, hvor fremtidens fødevarer skabes.
Rasmus Munk arbejder målrettet på at få gastronomi anerkendt som kunstform, og hans kompromisløse ambitioner har givet genlyd internationalt. Juryen fremhæver hans evne til at skabe og provokere som enestående og peger på hans rolle som kreatør og innovator i særklasse.
Prisen anerkender ikke bare en kok, men et gastronomisk ikon, der former fremtidens restaurantverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025