Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarksmesterskabet i Bålmad vender tilbage den 13. september 2025 under festivalen Food on Fire i Sorø. Kun fire deltagere bliver udvalgt af et dommerpanel, som blandt andre tæller Thomas Castberg, dommer i MasterChef, Judith Kyst, direktør i Madkulturen, sidste års vinder Kasper Mark Schou og tv-vært og kogebogsforfatter Nikolaj Kirk.
Konkurrencen kræver, at deltagerne på 120 minutter tilbereder en hovedret over åben ild med lokale råvarer fra Sjællands Spisekammer og assistance fra kokkeelever fra ZBC Kokke- og Tjenerskole. Undervejs kommenteres dysten af Michael Museth, stifter af Folkets Madhus og tv-kok på Tv2’s Go’ Morgen Danmark.
Han fremhæver bålets uforudsigelighed som en central udfordring. Hos Destination Sjælland, der står bag arrangementet, er ambitionen at løfte konkurrencen til et format på linje med kendte kokkekonkurrencer som Sol Over Gudhjem.
Direktør i Destination Sjælland, Morten Jensen, understreger, at der er store forventninger til niveauet på de serverede retter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025