Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæder i København, herunder Norrlyst og Madklubben, oplever markant vækst, selvom gæsterne er blevet mere prisbevidste.
Norrlyst har åbnet fem nye restauranter i 2024, drevet af en efterspørgsel på sociale oplevelser frem for blot måltider, ifølge adm. direktør Bjarke Just Nielsen.
Madklubben, som drives af Anders Aagaard, udvidede med fem nye restauranter i 2023 og forventer at åbne sin 47. restaurant senere i år.
Koncernen havde et overskud på 35 mio. kr. i 2023 og ser fortsat positiv vækst. Samtidig har Cofoco stifter Torben Klitbo lanceret det budgetvenlige Bouillon-koncept, som appellerer til en ny form for restaurantbesøg hele dagen.
Claus Juel-Jensen, adm. direktør for barkoncernen Rekom, bemærker dog, at forbrugerne er blevet mere forsigtige på natklubber og barer.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025