Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Natasja Hacene, kok på Hotel Juelsminde Strand, er nomineret til prisen Årets Fagtalent, en ny anerkendelse for unge talenter.
Hotelchef Mads Juul Thalund beskriver hende som et aktiv for Juelsminde, hvor hendes indsats i køkkenet har hævet standarden og øget hotellets omsætning.
Siden hendes ansættelse i august 2023 er køkkenets omsætning steget fra 3,35 millioner til 5,1 millioner, samtidig med at udgiften til råvarer er reduceret.
Dette skyldes blandt andet Hacenes ændringer som færre buffeter, brug af lokale råvarer og hjemmelavede syltede produkter. Natasja er én af tre nominerede og ser frem til prisuddelingen i København den 28. november.
Læs hele historien på Ugeavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025