Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med en samlet støtte på 4 millioner kroner næste år skal midlerne styrke det danske kokkelandshold og Bocuse d’Or Danmark.
Adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss, fremhæver, at støtten både understøtter gastronomiens økonomiske betydning for turismen og cementerer Danmarks position som førende gastronomisk nation. Støtten skal også inspirere kommende kokketalenter.
Formanden for Bocuse d’Or Danmark, Mette Gammicchia, ser bevillingen som en vigtig anerkendelse af gastronomiens rolle i brandingen af Danmark.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025