Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Madværkstedet København åbner dørene i marts 2025, danner det rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener.

HORESTAs uddannelses- og projektchef Pia Svane fremhæver eventens betydning for branchen og peger på det unikke miljø, hvor leverandører, kokke og tjenere mødes.

Blandt finalisterne er Magnus Brandenburg Carlsen fra Alchemist, der træner intensivt for at opnå en sejr, som han beskriver som det største i Danmark.

Konkurrencerne skal både fejre talenter og inspirere til innovation og kvalitet, understreger HORESTA.

Læs hele historien på MCH

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind