Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Madværkstedet København åbner dørene i marts 2025, danner det rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener.
HORESTAs uddannelses- og projektchef Pia Svane fremhæver eventens betydning for branchen og peger på det unikke miljø, hvor leverandører, kokke og tjenere mødes.
Blandt finalisterne er Magnus Brandenburg Carlsen fra Alchemist, der træner intensivt for at opnå en sejr, som han beskriver som det største i Danmark.
Konkurrencerne skal både fejre talenter og inspirere til innovation og kvalitet, understreger HORESTA.
Læs hele historien på MCH
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Du kan nå det endnu: Mål trivslen inden årets udgang
03-10-2025
-
Få gavn af sundhedsordningen
03-10-2025
PRESSEKLIP
-
Korttidsudlejning vokser markant – HORESTA kræver politisk handling
03-10-2025
-
Rasmus Munk igen kåret som verdens bedste kok
03-10-2025
-
Jeppe Møller-Herskind skal styrke fortællingen om branchen
03-10-2025
-
Fahd Ibrahim vender tilbage som køkkenchef på Molskroen
03-10-2025
-
Nordborg Resort på Als overgår alle forventninger
03-10-2025
-
Uber Eats klar til dansk indtog med store ambitioner
03-10-2025
-
Hilton runder 9.000 hoteller globalt
03-10-2025