Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hos Sunset Boulevard hilser man tiltag om at mindske emballageforbruget i landets restauranter velkommen. Det skriver Fødevarewatch.dk.

”Vi er i fuld gang med at forstå hele regulativet og identificere de præcise implikationer for vores forretning. Vi har allerede taget flere skridt i retning mod mindre emballage,” siger Jens Broch, der er adm. direktør i Sunset Boulevard efter at EU’s Ministerråd og Europa-Parlamentet har vedtaget en ny foreløbig aftale, der blandt andet skal nedbringe mængden af engangsemballage.

Jens Broch fortæller videre, at man ikke helt er færdige med at udfase engangsemballagen, men at man er godt på vej.

HORESTA advarer dog mod, at restaurationsbranchen over en bred kam vil få flere udgifter.

”Der skal bruges mere vand, og der skal bruges flere mandetimer, hvis man skal gøre det her. Vi har i mange år arbejdet med løsninger, der kan nedbringe mængden af engangsemballage, men vi får meget forskelligt at vide om, hvad der er det rigtige, og hvad der er det forkerte,” lyder det fra Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Sunset Boulevard klar til tysk ekspansion efter stærkt år

Sunset Boulevard har øget omsætningen med 13 pct. i 2024 og forbedret resultatet før skat med 12 mio. kr. til 41,8 mio. kr. Kæden planlægger nu sin første restaurant i Tyskland i 2025 og en markant ekspansion i Danmark frem mod 2029.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved

En ny Sunset Boulevard-restaurant slår dørene op i Næstved den 6. februar. Bag åbningen står den lokale franchisetager Jesper Nielsen og hans familie, som i forvejen driver fire restauranter i området.

Log ind