Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Treetop i Vejle løb med begge titler, da der søndag var finale i årets kok og årets tjener 2024 under messen Foodexpo i Herning. Det er første gang nogensinde, at det er sket. Det skriver Turistmonitor.
Bjarke Jeppesen vandt årets kok og Andreas Kobs Laursen årets tjener efter konkurrencer, der blev afviklet simultant over 6,5 time. De kan nu rejse hjem med både titel og 40.000 kroner.
Pia E. Voss, adm. direktør i Horesta, er imponeret over kokkenes og tjenernes præstationer. »Det er altid fantastisk at opleve nogle af landets bedste kokke og tjenere i aktion, og i år var ingen undtagelse. Årets Kok og Årets Tjener blev skabt for at bidrage til at løfte og synliggøre det høje, faglige niveau. Konkurrencerne er med til at vise, hvor langt man via vores erhvervsfaglige uddannelser kan komme med faglig dedikation og engagement,« siger Pia E. Voss.
Læs hele historien på Turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025