Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Vi har fået en exceptionel god opstart. Vi har haft virkelig mange gæster, også flere, end vi og Flammen havde forventet og budgetteret med. Det har været en helt forrygende og fantastisk modtagelse, vi har fået her i Sønderborg," siger general manager i Flammen, Hans Harvest til JydskeVestkysten.
Den nærmeste Flammen er i Kolding, og det kan betyde noget.
"Vi har et stort opland, og gæsterne er fra store dele af Sønderjylland. Vi har også tyske gæster, endda folk, der kommer kørende helt fra Hamborg," fortæller Hans Harvest.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025