Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
"Vi har fået en exceptionel god opstart. Vi har haft virkelig mange gæster, også flere, end vi og Flammen havde forventet og budgetteret med. Det har været en helt forrygende og fantastisk modtagelse, vi har fået her i Sønderborg," siger general manager i Flammen, Hans Harvest til JydskeVestkysten.
Den nærmeste Flammen er i Kolding, og det kan betyde noget.
"Vi har et stort opland, og gæsterne er fra store dele af Sønderjylland. Vi har også tyske gæster, endda folk, der kommer kørende helt fra Hamborg," fortæller Hans Harvest.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025