Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Titlen som Kongelig Hofleverandør var en milepæl for københavnske Kalu - og mandag i næste uge kommer til at stå som endnu en.
Det sker med åbningen af gourmetimportørens første butik nogensinde - en butik, der får hjemme i Torvehallerne centralt i København. Det skriver FødevareWatch.
Mandag skal kølemontre fyldt med fransk fjerkræ og dansk vildt stå klar til første åbningsdag.
”Konceptet bliver fjerkræ, hovedsageligt fransk fjerkræ, men også noget dansk. Og så bliver det vildt - noget vi burde spise meget mere af i Danmark, når man tænker på, hvor meget vildt der bliver skudt,” siger adm. direktør Thomay Høy.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025