Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der skal mere tapas på bordet og farverige drinks i glasset til de fynske gæster. Den svenske restaurantkæde Pincho Nation har netop annonceret, at der til sommer lander en afdeling på Fisketorvet i Odense med plads til 210 gæster. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Dermed vil tapaskæden til den tid være til stede i landets fire største byer og have seks afdelinger i Danmark - og omkring 80 på nordisk plan.
Målsætningen er at komme op på 12-15 danske spisesteder over de kommende år, der alle skal drives af franchisetagere. I Randers kigger franchisetager Tommy Refshøj allerede nu på mulige udvidelser i Silkeborg, Herning eller Viborg i løbet af 2024.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025