Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Børne- og Ungdomsforvaltningen har nomineret Sovino Brands som Årets erhvervspraktik-initiativ. Nomineringen sker på baggrund af restaurantkædens nye praktikprojekt, hvor de i 10 uger har givet 12 friske 10. klasseelever indblik i hverdagen i seks af kædens køkkener. Det skriver Sovino Brands i en LinkedIn-opdatering.
Under kyndig vejledning af køkkencheferne, har alle eleverne fået et aktivt indblik i, hvordan det er at arbejde med velsmag, fødevarer, madspild, bæredygtighed – og selvfølgelig, hvordan det er at være med til at skabe et kvalitetsprodukt i et teamfællesskab på en arbejdsplads, hvor alle led spiller en vigtig rolle.
Flere praktikanter har undervejs fundet deres kald som næste generations gastronomer. Og nogle har sågar fået deltidsansættelse ved siden af skolen efter projektets afslutning inden de kan starte på kokkeuddannelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025