Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Børne- og Ungdomsforvaltningen har nomineret Sovino Brands som Årets erhvervspraktik-initiativ. Nomineringen sker på baggrund af restaurantkædens nye praktikprojekt, hvor de i 10 uger har givet 12 friske 10. klasseelever indblik i hverdagen i seks af kædens køkkener. Det skriver Sovino Brands i en LinkedIn-opdatering.
Under kyndig vejledning af køkkencheferne, har alle eleverne fået et aktivt indblik i, hvordan det er at arbejde med velsmag, fødevarer, madspild, bæredygtighed – og selvfølgelig, hvordan det er at være med til at skabe et kvalitetsprodukt i et teamfællesskab på en arbejdsplads, hvor alle led spiller en vigtig rolle.
Flere praktikanter har undervejs fundet deres kald som næste generations gastronomer. Og nogle har sågar fået deltidsansættelse ved siden af skolen efter projektets afslutning inden de kan starte på kokkeuddannelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025