Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Børne- og Ungdomsforvaltningen har nomineret Sovino Brands som Årets erhvervspraktik-initiativ. Nomineringen sker på baggrund af restaurantkædens nye praktikprojekt, hvor de i 10 uger har givet 12 friske 10. klasseelever indblik i hverdagen i seks af kædens køkkener. Det skriver Sovino Brands i en LinkedIn-opdatering.
Under kyndig vejledning af køkkencheferne, har alle eleverne fået et aktivt indblik i, hvordan det er at arbejde med velsmag, fødevarer, madspild, bæredygtighed – og selvfølgelig, hvordan det er at være med til at skabe et kvalitetsprodukt i et teamfællesskab på en arbejdsplads, hvor alle led spiller en vigtig rolle.
Flere praktikanter har undervejs fundet deres kald som næste generations gastronomer. Og nogle har sågar fået deltidsansættelse ved siden af skolen efter projektets afslutning inden de kan starte på kokkeuddannelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025