Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Daniel Guldmann glæder sig til at trække i landsholdstrøjen nu som landstræner og vinde mere metal til Danmark. Det skriver Fødevarefokus.dk
“Jeg ser frem til samarbejdet med de passionerede deltagere på Kokkelandsholdet og samarbejdet med øvrige landshold under Dansk Gastronomisk Union. Jeg vil bruge mine erfaringer og kompetencer som tidligere holddeltager og erfaren kok til at vinde flere medaljer hjem til Danmark,” siger Daniel Guldmann.
Daniel har arbejdet et par år i Schweiz som del af den daglige køkkenledelse og udvikling på 3-stjernede Michelin-restauranter, og har derudover forskellige efteruddannelser herunder certificeret til at arbejde off-shore på produktionsplatforme og borerigge i Nordsøen.
Direktør for Dansk Gastronomisk Union Morten Juul Andersen er yderst tilfreds med muligheden for at hente Daniel Guldmann til en ny rolle på holdet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025