Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der bliver jublet over regeringens udspil til skattelettelser i brancheorganisationen HORESTA, der forventer at udspillet vil øge arbejdsudbuddet inden for hotel-, restaurant-, og turismeerhvervet. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Pia E. Voss, der er adm. direktør i HORESTA, ser det ligefrem som utvivlsomt, at udspillet vil hjælpe branchen af flere årsager:

“Vi er ét af de erhverv med størst mangel på kvalificeret arbejdskraft, særligt på faglærte kokke og tjenere. Hver eneste dag koster det omsætning for erhvervet, fordi virksomheder må sige nej til bookinger, skære ned i åbningstiden eller holde lukket en ekstra dag om ugen. Derfor glæder det os meget, at regeringen stiller skattelettelser og et højere beskæftigelsesfradrag i udsigt. Det vil utvivlsomt hjælpe branchen, men vil også betyde flere skattekroner til f.eks. velfærd, så vi ser det bestemt som en positiv retning,” siger Pia E. Voss.

Udmeldelsen fra HORESTA kommer på baggrund af, at SVM-regeringen mandag har præsenteret sit nye skatteudspil, der kort forklaret lægger op til skattelettelser for 10 milliarder kroner.  

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Log ind