Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madklubben Catering fortsætter med at erobre markedsandele.
Det fortæller adm. direktør i cateringdelen af forretningen, Peter Dorn-Rasmussen, til Fødevarewatch.
”Det går vildt godt. Vi ligger en del højere i omsætning, end vi gjorde sidste år”.
Peter Dorn-Rasmussen taler på vegne af både kantine- og frokostkøkkenet 506, af frokostordningen Shark House og af Madklubbens seneste satsning, hvor de vil lave en frokostordning ud af de retter, der serveres i de nu 35 restauranter landet over.
De tre ben udgør den satsning i Madklubben, som adm. direktør og stifter for Madklubben, Anders Aagaard, satte for hele koncernen, hvor de ville ekspandere i Danmark frem for i udlandet.
I februar 2022 serverede Madklubben Catering samlet omkring 3000 kuverter dagligt. Februar 2023 ligger det tal ”en del højere,” siger adm. direktør Peter Dorn uden at løfte sløret for konkrete tal.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025