Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madklubben Catering fortsætter med at erobre markedsandele.
Det fortæller adm. direktør i cateringdelen af forretningen, Peter Dorn-Rasmussen, til Fødevarewatch.
”Det går vildt godt. Vi ligger en del højere i omsætning, end vi gjorde sidste år”.
Peter Dorn-Rasmussen taler på vegne af både kantine- og frokostkøkkenet 506, af frokostordningen Shark House og af Madklubbens seneste satsning, hvor de vil lave en frokostordning ud af de retter, der serveres i de nu 35 restauranter landet over.
De tre ben udgør den satsning i Madklubben, som adm. direktør og stifter for Madklubben, Anders Aagaard, satte for hele koncernen, hvor de ville ekspandere i Danmark frem for i udlandet.
I februar 2022 serverede Madklubben Catering samlet omkring 3000 kuverter dagligt. Februar 2023 ligger det tal ”en del højere,” siger adm. direktør Peter Dorn uden at løfte sløret for konkrete tal.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025