Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lige nu er Kristoffer Madsen og hans assistent, Jonathan Krogh, ved at afslutte flere måneders forberedelser, inden Kristoffer Madsen stiller op i Årets Kok, der afholdes på Lokomotivværkstedet i København i næste uge.
Kristoffer er 27 år. Han er kok på Restaurant HOS i Odense, han er på kokkelandsholdet, og nu går han efter guldet til det, der kan betragtes som kokkenes Danmarksmesterskab. Han vil ikke stille op og sigte lavere, siger han til Fyens Stiftstidende.
Egentlig ville han være flymekaniker, men da han først havde prøvet kræfter med madlavningen var han solgt. Madlavning er nemlig en holdsport, synes han.
”Jeg var hooked efter grundforløbet. Det var fællesskabet i at lave mad med de andre, og at man kunne se ilden i deres øjne,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025